بخش سوم  اسپیکینگ آزمون IELTS و نمونه سوالات احتمالی همراه با پاسخ در این بخش

اسپیکینگ آزمون IELTS

بخش سوم  اسپیکینگ آزمون IELTS و نمونه سوالات احتمالی همراه با پاسخ در این بخش

 

اسپیکینگ آزمون IELTS حدود ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول می­‌کشد و مکالمه­‌ای بین داوطلب و ممتحن است که سه قسمت دارد. در بخش اول اسپیکینگ آزمون IELTS ممتحن از متقاضی سوالاتی را راجع به شرایط زندگی، خانواده، دوستان، تفریحات و سرگرمی ها، برنامه‌های مورد علاقه‌اش می‌پرسد. در دومین قسمت مصاحبه، کارتی حاوی 3 یا 4 سؤال به شما می‌دهند که درباره یک موضوع خاص است. باید درباره هریک از سؤالات سخنرانی کوتاهی انجام دهید. در قسمت سوم مصاحبه، باید با examiner در مورد موضوعی بحث کنید. موضوع بحث در قسمت سوم اسپیکینگ آزمون IELTS ، بیشتر حالت انتزاعی دارد. در این قسمت بايد نظرتان را درباره موضوعی بیان و از آن دفاع کنید.

ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارت‌های مهاجرت در این مطلب نمونه سوالاتی به همراه جواب‌های احتمالی در بخش سوم اسپیکینگ آزمون IELTS جهت آشنایی شما عزیزان با این بخش از آزمون آیلتس آورده‌ایم.

 

IELTS-Speaking

 

بخش سوم (Part III) اسپیکینگ آزمون IELTS

در بخش سوم اسپیکینگ آزمون IELTS ، مصاحبه­‌کننده سؤالاتی را که مرتبط با بخش دوم می­‌باشد مطرح می­‌کند.

جهت آشنایی چندین نمونه سؤال به همراه پاسخ­‌های احتمالی جهت آشنایی و دادن ایده آورده شده است.

1- Do you think computers are bad for health?

Suggested answer: Computers are good tools but some people spend too much time online which have brought them so many problems.

And I think using computer is not good for the health of our children because of damaging their eyes and mind. In addition they can find lots of information in the internet that is not suitable for children.

 

2- Do you send lots of time on the internet during the day?

Suggested answer: Yes, I usually start work by starting up my machine and log on it and then search in my email. I usually search on the internet too. I can’t do my responsibility without computer and the internet.

 

3- What do you usually do on the Internet?

Suggested answer: I search on the internet to find some information or know about some new technologies in energy industry around the world.

I usually check my email to find if I receive any new document or not?

 

4- Do people in your country use the internet a lot?

Suggested answer: It depends on their job but recently using the internet is becoming a hobby.

 

5- Do you do any shopping on the Internet?

Suggested answer: Unfortunately shopping on the internet is not becoming real and tangible in Iran. Some shopping sites are accessible in the internet but if you want to buy something on the internet it takes a lot of time to receive your exact item.

 

6- Do you send and receive email regularly?

Suggested answer: Yes, I usually receive 10 to 20 emails a day that some of them are related to my job and others are sent from my friends.

 

7- How often do you check your email?

Suggested answer: I usually check my email 2 times a day early in the morning and before leaving my workplace.

 

8- Do you writing email has strengthened or weakened people’s writing skills?

Suggested answer: In my opinion writing and correct it easily while you are writing on the computer. But it is necessary to pay attention to the dictation of vocabularies.

 

9- What are some disadvantages of email?

Suggested answer: When people send email to inform each other of events, they don’t have enough time to meet each other face to face so, communication gets artificial and weaker.

ielts-speaking

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکیلز …

بخش اسپیکینگ آزمون IELTS بدون تردید پراسترس خواهد بود و رویارویی با آزمونگر برای مصاحبه‌ زنده همچنان بر استرس شرایط می‌افزاید. گرچه کمی استرس به شما کمک می‌کند که تمرکز بیشتر و نهایتا عملکرد بهتری داشته باشید ولی سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید چرا که اضطراب بیش از حد نیز باعث اشتباهات بیشتر در گفتار شما می‌شود.

 در این مطلب سعی کردیم نمونه پاسخ های ممکن در بخش اسپیکینگ آزمون IELTS را بیاوریم تا به شما ایده لازم جهت پاسخگویی در این بخش را بدهیم.

اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارت های مهاجرت به آدرس www.migrationskills.ir دیدن کنید.

migrationskills3
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *